Widok telefon
version date: Wed, 05 Feb 2025 20:14:22 +0100
branch: dev
commit: 76846072d67b06a1b385fbd0fa5c661fecab07e2

Ogłoszenie: Egovita Sp. z o.o. specjalizuje się w produkcji...

Dodano 08.07.2020, 12:05
Aktualizacja 01.03.2022, 09:35
Wyświetlenia: 78
Sprzedam
Sylwia
Egovita Sp. z o.o. specjalizuje się w produkcji PREPARATÓW BŁONNIKOWYCH, przy zastosowaniu własnej opatentowanej technologii i odpowiednio wyselekcjonowanych naturalnych surowców najwyższej jakości. Oferujemy dwa podstawowe rodzaje błonników w formie proszku - owsiany i jabłkowy, jak również błonniki z dodatkiem glikozydów stewiolowych, które łączą w sobie dwa istotne parametry – słodzący (glikozydy stewiolowe) oraz strukturalny (błonnik). Poza ogólnie znaną wartością prozdrowotną, substancje te będące antyutleniaczami wzmacniają naturalnie efekt konserwacji i zagęszczania, podnoszą jakość wyrobów, wyraźnie poprawiają teksturę, stabilizują kolor, wspomagają homogenizację i utworzenie równomiernej struktury. Zapobiegają wysychaniu gotowego wyrobu (wiążą wodę), służą stabilizacji i utrzymaniu formy przez „uzbrojenie” objętościowe. Jako błonnik zapewniają pozytywny odbiór marketingowy i znacznie podwyższają cechy prozdrowotne wyrobu końcowego. Przy właściwym zastosowaniu i dobraniu odpowiednich proporcji, obniżają koszty produkcji w porównaniu do stosowania innych środków funkcjonalnych. Wszystkie proponowane przez nas produkty są w pełni naturalne (surowce są poddane jedynie obróbce mechaniczne - mikronizacja) a skierowana do Państwa oferta służy uzupełnieniu receptur, celem uzyskania lepszego efektu i oszczędności w wyrobie końcowym. Właściwości naszych błonników pozwalają na szerokie zastosowanie, a próby wykonywane na produktach typu np. nadzienia cukiernicze, sosy, ketchupy, dały zaskakująco dobry efekt zarówno technologiczny jak i ekonomiczny. Błonniki słodzące to produkty, które w różnych konfiguracjach, dzięki glikozydom stewiolowym, mogą zastąpić cukier w proporcji od 1 do 2, a w niektórych połączeniach nawet 1 do 3. Mogą być one stosowane w zależności od aplikacji jako proszek smakowy owocowy (jabłko) i do teksturowania (owsiany), wg własnego uznania, do każdego typu produktu indywidualnie. Najlepsze zastosowanie znajdują one w produktach mokrych (np. nadzienia, sosy, jogurty, desery), w pierwszej kolejności takich jak kakaowe, czekoladowe, korzenne, owocowe. Poniżej przedstawiamy ofertę cenową naszych produktów. PREPARAT BŁONNIKOWY OWSIANY NutriCELL OCF040R3 PREPARAT BŁONNIKOWY JABŁKOWY PectoCELL ACF060N3 6,20 – 5,60 PLN/kg (w zależności od ilości) NATURALNY ŚRODEK SMAKOWY BŁONNIKOWY OWSIANY GDX1OCF040N3 NATURALNY ŚRODEK SMAKOWY BŁONNIKOWY JABŁKOWY GDX1ACF060N3 12,50 – 10,50 PLN/kg (w zależności od ilości) Ceny netto, opakowanie - worki papierowe (wkład PEx3) 20 kg, paleta 700 kg Zapraszamy do współpracy.

12,50zł /kilogram

516 *** ***
Numer nie może być wykorzystany do niezamówionych informacji handlowych zgodnie z art. 24 ustawy o świadczeniu usług drogą elektroniczną
Pokaż adres e-mail

mazowieckie , Tarczyn

Udostępnij to ogłoszenie
Drukuj
Zgłoś

Przeczytaj wiadomości branżowe

Strona używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Informujemy, że poprzez dalsze korzystanie z tego Serwisu, bez zmiany ustawień Twojej przeglądarki, wyrażasz zgodę na zapisywanie plików cookies i im podobnych technologii w Twoim urządzeniu końcowym oraz na korzystanie z informacji w nich zapisanych. Ustawienia w zakresie cookie możesz zawsze zmienić. Więcej w naszej Polityce Prywatności